Resultater 2015

Flere billeder kan ses her

Lydighedskonkurrence

Søndag d. 19. april blev der afholdt afslutning for hvalpe- og lydighedshold. Lydighedsholdet sluttede af med en ny prøve, for dem der gerne ville dette. Prøven indeholder lineføring, afdækning, spring, fremadsendelse og lineføring ind igennem en gruppe på 4 mennesker. For at bestå kræves min. 35 point ud af max. 45 mulige. Der var seks der stillede op i dag og resultaterne blev:


Natalie & Sico 42 point

Tina & Savannah 41 point

Sami & Bella 34 point

Helle & Tessa 33 point

Jens & Luna 32 point

Camilla & Cuba 28 point


Der var således to der bestod prøven - stort tillykke!

Lydighedskonkurrence

Søndag d. 18. januar 2015 var der igen lydighedskonkurrence i PH Vejle. Lydighedskonkurrencen er identisk med lydighedsdelen af kåringsprogrammet fraset at man selv må vælge apportgenstand og så er springet kun 60 cm. Max. point  ved konkurrencen er 55 og man skal have min. 40 for at bestå. Ved dagens konkurrence opnåede de 4 hundeførere følgende resultater:


Nr. 1. Carsten med Viggo - 50 point

Nr. 2. Svend med Lilo - 49 point

Nr. 3. Per med Amigo - 43 point

Nr. 4. Helle med Tessa - 31 point


Der var således 3 der bestod denne gang - stort tillykke!

Natkonkurrence

Lørdag d. 10. januar (midt i stormen Egon) havde PH Vejle inviteret til natkonkurrence mod PH Horsens. KOnkurrencen blev afholdt i Nr. Snede og de dygtige tilrettelæggere (Peter og Bo) havde fundet på 4 opgaver (mere eller mindre alvorlige forbrydelser af forskellig art), som alle skulle løses af de 6 hold. Der var 2 hundeførere + hunde på hvert hold og maksimalt 3 af de 6 hunde måtte være kårede. Det var nogle ikke ligefrem helt nemme opgaver, men alle gik til den og forsøgte at løse opgaverne så godt som muligt.


Resultaterne blev:

Nr. 1: Frank og Lene (Vejle) med 376 point

Nr. 2: Lis og Jan (Vejle) med 304 point

Nr. 3: Linda og Gitte (Horsens) med 284 point

Nr. 4: Britta og Trine (Vejle) med 277 point

Nr. 5: Kristina og Morten (Horsens) med 250 point

Nr. 6: Charlotte og Bruno (Horsens) med 208 point

(Max. point var 640, så det var som sagt ikke helt nemt)


Der var flotte pokaler til de 2 vindende hold - stort tillykke! De flotte pointtal betød også at Vejle vandt den samlede konkurrence med 957 point mod Horsens' 742 - så nu er venskabsapokalen igen i Vejle! Vi glæder os til næste gang og siger mange tusind tak til alle, der var med til at få dette arrangement op at køre! 

Se flere billeder fra dagen her

Flere billeder fra dagen kan ses her

De stolte vindere
Fotos af Martin Blaabjerg

Lydighedskonkurrence

Søndag d. 11. oktober var der afslutning for hvalpe- og lydighedshold og traditionen tro blev lydighedsholdet afsluttet med en prøve, for dem der havde lyst. Lydighedsprøven er næsten identisk med lydighedsdelen af kåringsprogrammet, men med nedsat højde på springet og valgfri apportgenstand. Max. point er 55 og man skal have 40 point for at bestå. Resultaterne blev som følger:

Svend med Haslan - 53 point

Niels med Ned - 51 point

Heidi med Soffi - 50 point

Jørn med Penda - 50 point

Rebecca med Miyagi - 40 point

Natalie med Sico - 40 point

Madhuri med Gordy - 32 point

Nelly med Rosa - 23 point

Stort tillykke med de flotte resultater!