Resultater 2018

2018

Venskabskonkurrence


D. 17. november var Horsens PH vært for den årlige venskabskonkurrence mellem Vejle og Horsens. Konkurrencen er for ukårede hunde og både hunde med og uden stambog kan være med. Konkurrencen kører efter kåringsprogrammet, dog med modifikationer efter tilrettelæggernes smag og behag.


Der var i alt 8 deltagere, 4 fra hver klub og resultaterne blev som følger (max. point 110):

1. Morten med Sille 94,5 point (Horsens)

2. Caroline med Enzo 91,7 (Horsens)

3. Svend med Djambo 88,4 (Vejle)

4. Ann med Balou 84,7 (Horsens)

5. Jan med Tikka 82,7 (Vejle)

6. Heidi med Haslan 71,8 (Vejle)

7. Marianne med Genie 69,3 (Horsens)

8. Kim med Kizza 35 (Vejle)


Vinderen blev altså Morten med Sille og det betød samtidig at vandrepokalen flyttede tilbage til Horsens efter at have været i Vejle siden sidste konkurrence. Vi må tage revanche væste gang!


Tak til alle for en god dag!


Lydighedsprøve efterår 2018


Lørdag d. 13.oktober var der afslutning for efterårets lydighedshold. Tre kursister havde valgt at gå op til den afsluttende prøve, og de blev belønnet med et helt fantastisk efterårsvejr! Dagen startede traditionen tro med morgenkaffe og lodtrækning, inden prøverne gik i gang. Vi havde spået alle en god chance for at bestå, men mange spændene dufte gjorde, at alle tre hunde havde svært ved at holde næsen fra jorden, hvilket gav en del minuspoint. Vi gætter på en morgenfrisk hare eller rådyr, men om ikke andet, så ved man nu, hvad der skal arbejdes videre med.

Vinderen blev Vibeke med Tika (til venstre), der opnåede 38 point, og dermed kun var to point fra at bestå prøven. På anden pladsen fik Christian og Ziggy 37 point, mens Charlotte og Bossi fik 33,5 point på tredjepladsen. Vi siger tak for en hyggelig dag og på gensyn til februar!

Sydjysk mesterskab for unghunde


Lørdag d. 6. oktober var Sønderborg PH vært for Sydjysk mesterskab for unghunde. Fra PH Vejle deltog Heidi Kiilerich Kristensen og Soffi (Sort Schæfer Fenya) som med 176,6 point sikrede sig førstepladsen! Stort tillykke!


Øvrige resultater kan ses her

Natkonkurrence i Horsens


Fredag den 12. januar var det tid for den årlige natkonkurrence mellem Horsens og Vejle Politihundeforening. Det var en spændende aften med flere indbrud, tyverier, skuddramaer, m.v. i Horsens - og derfor mange “udrykninger” for de fem deltagende “hundepatruljer”.

Fra Vejle deltog Rebekka & Miyagi og Marianne & Molli samt Svend & Haslan og Heidi & Soffie. Svend og Heidi, eller nærmere Haslan og Soffie, klarede opgaverne bedst og endte på førstepladsen, mens Rebekka og Marianne endte på fjerdepladsen. En første- og en fjerdeplads var desværre ikke nok til at opnå flest samlede point, så den store vandrepokal gik (igen) til Horsens PH.

Vi sender et stort TAK til Horsens PH for et supergodt arrangement og et stort TAK til de mange dommere og figuranter (19 i alt) som stillede op fra både Horsens og Vejle - uden dem var en sådan aften ikke mulig.